Intensiivtreeningud

Intensiivsed suvekursused

Polina Mitryashina / Rene Köster / Maria Goltsman

Kutsume kõiki huvilisi kaasaegse ja klassikalise tantsu suvekursustele!
3.-4. juuni 2017
kell 15.30-17.00 Varvastehnika, Maria Goltsman
kell 17.00-18.30 Kaasaegne, Polina Mitryashina (Venemaa)

10.-11. juuni 2017
kell 15.30-17.00 Varvastehnika, Maria Goltsman
kell 17.00-18.30 Kaasaegne/Vogue fusion, Rene Köster

E.T.A. Hobujaama 12, Tallinn

Kaasaegne, Polina Mitryashina
Treeningtund on jagatud mitmeks osaks, tegeleme nii erinevate kaasaegse tantsu klassikaliste tehnikatega, kui ka autoristiiliga. Lisame fantaasiat ja improvisatsiooni. Toimetame nii grupides, kui ka üksi. Meie väikese labori jooksul puudutame ka repertuaari, mis tuleb nii minult kui juhendajalt, kui ka teilt kui osalejatelt. Luban kiiret tempot, drive´i, sensuaalsust ja toimuva üle teadlikkust.

Kaasaegne/Vogue fusion, Rene Köster
Tund jaguneb suures laastus kaheks mõtteliseks osaks. Ühe osa aluseks võtame vogue fem 5 elementi, milleks on hands performance, floor performance, catwalks, duckwalks, spins & dips. Teisest küljest proovime läbi kaasaegse tantsu tehnikate leida erinevaid liikumiskvaliteete ning liita neid vogue fem stiiliga. Tunni esimeses pooles keskendume läbi harjutuste rohkem tehnikale ja teises pooles õpime etteantud koreograafiat, mis juba seob neid stiile.

Varvastehnika suvekursus, Maria Goltsman
Treeningud on mõeldud kõigile, kellel on huvi balleti ja varvastehnika vastu. Tantsimine varvastel arendab lihaste tugevust, väljapoolsust, tasakaalu ning jalalaba väljendusrikkust. Kursus eeldab, et osalejal on vastav tehniline ettevalmistus (on balletiga eelnevalt tegelenud, teadlik balleti põhisammudest ja põhimõtetest). Osalejal palume kaasa võta ettevalmistatud varvaskingad. Treening kestab poolteist tundi ja koosneb soojendusest, harjutustest tugipuu juures ning keskel.

HINNAD
10,- eurot / üksik treeningtund
35,- eurot / neli treenigtundi
70,- eurot / kaheksa treeningtundi

Osalemiseks palume eelnevalt registreeruda ennast e-posti aadressile goltsmanballet@gmail.com. Registreerimise tähtaeg on 30. mai 2017.a.
Info: goltsmanballet@gmail.com, tel + 372 5062345, www.goltsmanballet.ee